Søg
Filters
Close

Tasker

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Jayden RFID Anti-Theft rygsæk

Virkelig komplet, vejrbestandig og sikker anti-tyveri rygsæk af Oxford 2-tone 300D polyester. Med skjult lynlås på bagsiden, hvilket vanskeliggør tyveri og uønsket adgang til indholdet. Det store hovedrum, der næsten kan åbnes helt, har skumforede rum til laptop (max. 15,4") og tablet (max. 12"), lomme med lynlås og diverse mindre rum. Lomme med lynlås foran, reflekterende detaljer for større sikkerhed i mørke og netlommer på siderne til nem opbevaring af drikkeflaske. Både ryg og de justerbare skulderstropper er forsynet med kraftigt skum og pyntet med netstruktur. Foroven og i begge skulderstropper er der skjulte, RFID-blokerende lynlåslommer, der forhindrer "skimming". Med forstærket bund, bærestrop og en ekstra løkke til fastgørelse af rygsækken på en trolley. Inklusive USB-stik med ladekabel. Tasken er flot færdiggjort, vejrbestandig, nydeligt foret og har høj bærekomfort. Indhold ca. 20 liter.
156,38 kr.

Combi Organic Shopper (160 g/m²) taske

Solid ØKO indkøbsnet i 100% økologisk bomuld (160 g/m²) kombineret med robust jute. Med lange hanke.
16,85 kr.

Recycled Cotton Promobag rygsæk

ØKO rygsæk af meleret, genanvendt bomuld (180 g/m²). Med træksnore.
15,55 kr.

Recycled Cotton Shopper (180 g/m²) taske

ØKO indkøbstaske af meleret, genanvendt bomuld (180 g/m²). Med lange hanke.
12,53 kr.

Geneva Jute Shopper taske

Jute indkøbstaske med lange, vævede, bomuldshanke. Sej og slidstærk. Biologisk nedbrydelig. Til information: Grundet den grove vævning er tryk af små detaljer i logoet, tynde streger og små bogstaver begrænset. Derfor hænder det, at vi, efter at have modtaget dit logo, råder dig til at tilpasse eller forstørre logoet.
13,82 kr.

Combi Organic Backpack rygsæk

Stærk rygsæk til miljøvenlig reklame. Med naturlige materialer der matcher hinanden. Tasken er lavet af organisk bomuld (160 g/m²) kombineret med stærk jute og snører i bomuld. Indhold ca. 8 liter.
19,01 kr.

Promo 210D rygsæk

Rygsæk i 210D polyester. Med træksnor. Indhold ca. 8 liter.
6,18 kr.

DocuTravel Felt RPET dokumenttaske

Rummelig dokumenttaske i RPET vilt (lavet af genanvendte PET-flasker) i en chik kombination af grå og sort. Med lynlås og kraftigt håndtag.
14,69 kr.

Promo RPET rygsæk

Rygsæk i 210D RPET polyester: lavet af genanvendte PET-flasker. Med træksnor. Bæredygtig, miljøvenlig og økologisk forsvarlig. Indhold ca. 8 liter.
10,37 kr.

SafeLine laptop rygsæk

13" laptop rygsæk i 600D/300D, 2-tone polyester med skjult lynlås på ryggen. Dette gør det vanskeligere for lommetyve at få fat i taskens indhold. Dermed er dine ting mere sikre. Det store hovedrum er udstyret med en beskyttende lomme til en 13” laptop og har diverse smårum. Med solidt for i PVC der beskytter indholdet i regnvejr. Forlomme, 2 sidelommer og bærestrop. Ryg og justerbare skulderstropper har behagelig skumpolstring.
77,76 kr.

Canvas Shoppy Colour (220 g/m²) taske

Bæredygtig indkøbstaske i tætvævet lærred af høj kvalitet (220 g/m²). Med lange hanke i farver.
18,14 kr.

Cabin Trolley Bag rejsetaske

Praktisk18” trolley/ kabinetaske i 600D polyester. Med teleskophåndtag, 2 hjul, bærestropper og hank. Således kan tasken transporteres på flere forskellige måder. Tasken har et stort hovedrum, 2 rum med lynlås og en netlomme med lynlås på indersiden. Indhold ca. 35 liter.
220,32 kr.

Organic Cotton Promo rygsæk

Rygsæk i organisk bomuld (140 g/m²). Med træksnore. Indhold ca. 8 liter.
12,53 kr.

Drybag Mini vandtæt taske

Robust taske med rullelukning foroven. I vandtæt PVC så personlige egendele forbliver tørre. Forsiden i gennemsigtig PVC har et ekstra rum til sikker opbevaring af din smartphone. Touchskærmen kan betjenes udefra via ruden . Tasken flyder på vandet og er modstandsdygtig over for vandstråler og stænk, men må ikke nedsænkes i vand. Med kliksystem og praktisk karabinhage så den nemt kan hænges på anden bagage eller i bælter. Indhold 2,5 liter.
21,60 kr.

Nolan Recycle RPET rygsæk

Praktisk, robust og vandafvisende ‘roll-top’ rygsæk i RPET polyester (lavet af genanvendte PET-flasker). Rygsækken har et stort indvendigt rum med specielt laptop del (op til 15.4 inch). Lomme med lynlås foran og derunder en reflekterende detalje, der forbedrer synligheden i mørke. Med 2 sidelommer, skumryg og polstrede, justerbare skulderstropper for en bedre bærekomfort, bærestrop og praktisk foldelukning med kliksystem foroven. Den perfekte taske til hverdagsbrug med mindst mulig belastning af miljøet. Indhold ca. 24 liter.
108,86 kr.

Filter by:

Clear All
Min: 7,00 kr. Max: 255,00 kr.
kr.7 kr.255