Søg
Filters
Close

Ordreinformation

Produktinformation

Under hvert produkt kan finde korte produktbeskrivelser, og anden relevant info såsom eventuelle trykformat/-mulighed for det enkelte produkt. Du vil også kunne se nettopriserne, som er gældende for dig for hvert produkt.

 

Farver og skrifttyper

Til ordrer der afleveres som almindelig tekst, skal du vælge en standard skrifttype fra tabellen nedenfor. Du skal også vælge den ønskede trykfarve. Hvis din kunde vælger en farve, der ikke er standard, skal den foretrukne PMS-farve vælges, som vi matcher så præcist som muligt.

CLIPPER:/NEW_Font_colour_white-label-DK.png

Ordrebekræftelse

Du vil modtager en ordrebekræftelse med en digital trykprøve indenfor 24 timer fra afgivet ordre. Det er vigtigt, at du gennemser din ordre grundigt og kontakter os, hvis du finder nogle fejl. Efter godkendelse af digitale trykprøve, igangsættes produktionen (produktionstiden).

 

Minimumbestillinger

Der er ikke noget minimalt fald. For hvert produkt kan du altid reducere det ønskede beløb. Vi kan bestå et bestillingsgebyr til en lav ordre værdi.

 

Leveringsbetingelser

Levering sker i overensstemmelse med vores generelle salgs- og leveringsbetingelser, som vil være vedhæftet din ordrebekræftelse eller kan downloades her.

Viste priser er ekskl. moms og fragt. Standard betalingsbetingelser er 14 dage netto.

Vi tager forbehold for model- eller prisændringer, afvigelser i farve, synlige trykfejl og lovpligtige afgifter.

 

Overlevering eller mangler

På trods af vores omhyggelige processer kan det ske, at der bliver leveret for få eller for mange varer. Dog højst op til 10%.

 

Leveringstider

Produktionen starter efter godkendelse af digitale trykprøve.

Leveringstiden aftales med dig og inkluderer ikke transport fra vores distributionscenter. Gennemsnitlig leveringstid for standardpakker og -paller er er 1-2 arbejdsdage. Ordrer uden tryk og vareprøver, som er bestilt før kl. 12, vil blive afsendt samme dag.