Søg
Filters
Close

Multimedie & USB

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Presenter laserpegepind

Laserpegepind med funktion til fjernstyring af dias. Med den infrarøde fjernbetjening kan du på afstand styre PowerPoint-præsentationer. Kompatibel med Windows, Mac og Linux. Pakket stykvis i gaveæske.
85,54 kr.

TouchPen kuglepen

Kuglepen i metal med blåt blæk, top/pegepind af høj kvalitet i gummi til anvendelse på touchskærme (f.eks. iPhone/iPad), poleret skaft og dreje-klik-system. Gør din gave endnu mere personlig med vores flotte gaveindpakninger.
27,65 kr.

TouchTip kuglepen

Kuglepen i metal med blåt blæk med non-slip greb, trykknap og top/pegepind i gummi til anvendelse på touchskærme (f.eks. iPhone/iPad).
3,84 kr.

TouchGlove handsker

Strikkede touchhandsker med ledende materiale i fingerspidserne. Gør, at man kan anvende sin smartphone eller tablet uden at tage handskerne af. Onesize.
11,23 kr.

Æske i plast til USB-nøgler

Gaveæske til USB-nøgler: Æske i plast med indlæg i skum og magnetisk lukning. Denne artikel kan udelukkende bestilles i kombination med USB-nøgler.
5,28 kr.

Gaveæske USB

Gaveæske til USB-nøgler: Aluminium gaveæske med skumindlæg og vindue i låget. Pakket stykvis i pap. Denne artikel kan udelukkende bestilles i kombination med USB-nøgler.
9,60 kr.

Mini nøglering

Nøglering i stål til USB-nøgler. Denne artikel kan udelukkende bestilles i kombination med USB-nøgler.
0,56 kr.

Karabin nøglering

Robust nøglering i metal med praktisk skydemekanisme. Denne artikel kan udelukkende bestilles i kombination med USB-nøgler.
1,52 kr.

TouchCleaner telefonvedhæng

Funktionelt telefonvedhæng med stik, skærmklud og gummitop til anvendelse på touchsærme (f.eks. iPhone).
2,29 kr.

TripleSwitch kuglepen

Funktionel 3-i-1 gadget med kuglepen med blåt blæk, top/pegepind til anvendelse på touchsærme og aftagelig hætte, som fungerer som skærmklud og låg til kuglepennen, når den ikke er i brug. Perfekt til en iøjnefaldende markedsføring.
1,94 kr.

USB gavesæt 4 GB fra lager

Gavesæt i 2-dele bestående af en slank kuglepen med blåt blæk og gummigreb og en praktisk USB-nøgle med en kapacitet på 4 GB. Pakket sætvis i æske.
64,00 kr.

USB gavesæt 8 GB fra lager

Gavesæt i 2 dele, som består af: en smart kuglepen med blåt blæk, gummitop/pegepind og dreje-klik-system samt en USB-nøgle (version 2.0) på 8 GB. Pakket sætvis i æske.
75,20 kr.

Gift Box USB-nøgle

Gaveæske i karton med flot karbontryk, magnetlukning og beskyttende skum. Perfekt kombination af stil og beskyttelse til penne og USB-nøgler i sæt. Denne gaveæske kan kun købes i kombination med varerne 6678 og 6660.
9,50 kr.

3-WayCharger USB ladekabel

USB ladekabel med 3 forskellige tilslutninger til iPhone 4/5/6/7 og Micro-USB. Ikke egnet til dataoverførsel.
7,30 kr.