Søg
Filters
Close

Hjem og hverdag

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

CookingTrend køkkensæt

Trendy køkkensæt i 3 dele: madtang, plastikske og piskeris. Lækkert materialevalg i rustfrit stål og silikone. Pakket stykvis i æske.
32,83 kr.

Smart toilettaske

Praktisk toilettaske lavet i stærk polyester. Med hængekrog, lommer med lynlås, netlomme, inderfor og bærerem.
33,70 kr.

Flexflame lighter

Genopfyldelig, fleksibel kvalitetslighter med børnesikring, bahageligt greb, kontrol af flamme og vindue til tjek af gasmængde. Pakket stykvis i æske.
19,87 kr.

Duo Memo whiteboard

Whiteboard og opslagstavle med yderlag i kork. Plastramme med hul til ophæng. Inklusive 3 magneter, 3 tavlestifter og pen med visker. Pakket stykvis i æske.
14,69 kr.

Da Vinci kop og underkop

Kop og underkop i keramik af høj kvalitet. Kapacitet 205 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.
24,19 kr.

Sienna kop og underkop

Cappucino- og underkop i keramik af høj kvalitet. Kapacitet 210 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.
22,46 kr.

gave-/fragtæske

gave-/fragtæske
9,50 kr.

ColourTop lighter

Elektronisk lighter fra Flameclub® med justerbar flamme, der kan genfyldes. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificeret.
3,36 kr.

DeltaCup krus

Moderne Krus af keramik. Helt hvid eller med farvet yderside. Kapacitet 310 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.
17,28 kr.

BigDrink krus

Ekstra stort krus fremstillet af keramik i høj kvalitet. Fås i hvid eller med en iøjnefaldende farve indvendigt. Kapacitet 450 ml. Tåler maskinopvask. Tryk er opvaskemaskintestet og certificeret: EN 12875-2.
18,14 kr.

TrendWatch ur

Trendy Quartz-ur med silikonearmbånd og justerbar ring omkring urskiven (diameter 4 cm). Armbånd, urskive og visere i samme farve. Pakket stykvis i luksus gaveæske.
23,33 kr.

Flint lighter

Lighter af høj kvalitet fra Flameclub® med justerbar flamme. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificerede.
2,24 kr.

TopFire Slim lighter

Slank elektronisk lighter fra Flameclub® med justerbar flamme. Genopfyldelig. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificeret.
3,36 kr.

TopFire Opener lighter

Slank elektronisk lighter fra Flameclub® med oplukker og justerbar flamme. Genopfyldelig. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificeret.
5,20 kr.

TransSilver lighter

Elektronisk, genopfyldelig lighter fra Flameclub® med justerbar flamme og metalhætte. Det transparentfarvede design gør det nemt at se, hvornår ligtheren skal genfyldes. Udstyret med børnesikring. TÜV-certificeret.
3,68 kr.

Filter by:

Clear All
Min: 1,00 kr. Max: 959,00 kr.
kr.1 kr.959