Søg
Filters
Close

Hjem og hverdag

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Esprit Tumbler Vandglas 350 ml

Et glas med en smukt rundet form og en solid bund. Et alsidigt glas, der ud over at blive anvendt som vandglas og kan bruges til at hælde sodavand, whiskey eller andre alkoholiske drikke op. Indhold 350 ml.
30,40 kr.

Oslo karaffel

Vandflaske lavet af tykt kvalitetsglas. Populært design. Ideel til restaurations- og hotelbranchen. Indhold 750 ml.
57,60 kr.

Upsilon karaffel

Elegant, glaskaraffel til at servere vand, juice eller alkoholiske drikke. Med en stor åbning til at hælde isterninger i og lette rengøringen. Indhold 1,100 ml.
96,00 kr.

Trappistglas 450 ml

Smukt trappistglas, som lader en specialøl komme til sin ret. Med rundet og rummeligt bæger. Høj kvalitet. Indhold 450 ml.
38,40 kr.

Principe Ølglas 400 ml

Et elegant men solidt ølglas, som blandt andet er meget velegnet til at servere hvedeøl. Ideel til restaurations- og hotelbranchen. Indhold 400 ml.
33,60 kr.

Esprit Vinglas 530 ml

Klart vinglas til at servere rødvin. Meget velegnet til brug i hotel- og restaurationsbranchen. Indhold 530 ml.
36,80 kr.

Esprit Vinglas 330 ml

Klart vinglas til at servere hvidvin. Meget velegnet til brug i hotel- og restaurationsbranchen. Indhold 330 ml.
36,80 kr.

Quick Dry Sports/Travel Towel

Praktisk mikrofiber håndklæde (100 x 50 cm) af 80% mikrofiber og 20% polyamid. Dette utroligt lette sportshåndklæde har en fremragende absorberingsevne, er hurtigttørrende og føles dejligt blødt. Med strop til ophæng. Leveres i praktisk pose. Ideelt under og efter intensiv sport.
31,10 kr.

ECO RVS Straw Set metal sugerør

Genanvendeligt sugerør i rustfrit stål. Et godt og forsvarligt alternativt til plastiksugerør. Inklusiv børste til rengøring i rusfrit stål og nylon. Perfekt til kolde drikke såsom smoothies og cocktails. Tilføjer endda et iøjnefaldende trendy strejf til dine drikkevarer. Leveres per sæt i lærredspose.
9,07 kr.

Bento ECO Meal Box madkasse af hvedehalm

Øko-venlig madkasse af 50% hvedehalm fibre og 50%% PP. Låget lukker perfekt med tætningsringen i silikone og har ventilationsåbning med hætte i silikone. Inklusive 3-i-1 gaffel, ske og kniv. Med udtagelig inddeling og elastisk bånd til lukning. Madkassen må komme i køleskabet og kan således også anvendes som lufttæt opbevaringsboks. Egnet til mikrobølgeovn. Bæredygtig, miljøvenlig og biologisk nedbrydelig.
40,61 kr.

Kenzu ECO Wheat Cup hvedehalm krus

Krus af blåt blæk fibre og PP-plast. Bæredygtig, miljøvenlig og biologisk nedbrydelig. Indhold 430 ml.
7,82 kr.

ECO Gusto hvedehalm bestik

Øko-venligt bestiksæt lavet af 50% PP og 50% hvedehalm. Dette kompakte sæt består af en ske, gaffel og kniv opbevaret i en smuk æske. Ideelt at tage med sig og praktisk på farten.
8,47 kr.

ECO Bamboe Straw Set bambus sugerør

2 miljøvenlige, genanvendelige sugerør af stærk og bæredygtig bambus. Et godt økologisk alternativt til plastiksugerør. De bionedbrydelige sugerør kan også komposteres. Perfekt til varme drikke såsom te og kaffe og kolde drikke som f.eks. smoothies eller cocktails. Tilføjer endda et iøjnefaldende trendy strejf til dine drikkevarer. Sugerørene kan variere i tykkelse da bambus er et naturligt materiale. Inklusiv børste til rengøring i rusfrit stål og nylon. Leveres per sæt i lærredspose.
12,53 kr.

Filter by:

Clear All
Min: 1,00 kr. Max: 959,00 kr.
kr.1 kr.959