Søg
Filters
Close

Friluftsliv

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Topflask 750 ml drikkeflaske

Dobbeltisoleret, lækfri vandflaske/termoflaske i rustfrit stål. Beregnet til at opretholde temperaturen på kolde eller varme drikke. Indhold 750 ml. Pakket stykvis i æske.
69,98 kr.

Yukon drikkeflaske

Dobbeltisoleret, lækfri vandflaske/termoflaske i rustfrit stål. Skruelåget er fastgjort til en drejelig bærestrop i silikone og bliver således hængende, når flasken er åben. På den måde har du altid en hånd fri. Beregnet til at opretholde temperaturen på kolde eller varme drikke. Indhold 600 ml. Pakket stykvis i æske.
77,76 kr.

Nordvik drikkeflaske

Dobbeltisoleret, lækfri vandflaske/termoflaske i rustfrit stål. Det praktiske skruelåg består af en kombination af rustfrit stål og bambus. Beregnet til at opretholde temperaturen på kolde eller varme drikke. Designet er inspireret af vintage mælkeflasker i glas. Indhold 500 ml. Fås i flere udformninger. Pakket stykvis i æske.
69,98 kr.

Colorado RPET paraply

Kompakt paraply med skærm i 190T pongee polyester RPET (lavet af PET-flasker). Denne bæredygtige paraply har automatisk teleskopåbning, ramme i glasfiber, stang i metal, blødt skum greb og velcrolukning.
52,70 kr.

Colorado Reflex paraply

Iøjnefaldende paraply i fluorescerende 'high-visibility' 190T polyester. Med automatisk teleskopåbning, stel i glasfiber, stang i metal, soft grib og velcrolukning.
89,86 kr.

RPET Mini Umbrella foldbar paraply

Paraply med skærm i 190T RPET pongee polyester (lavet af PET-flasker). Med ramme og skaft i metal, flot bambus håndtag med strop i bomuld, velcrolukning, opbevaringspose og RPET-mærke. Manuel betjening.
54,43 kr.

Geometric Mug termokrus

Dobbeltvægget, lækfri termokrus i plast med inderside i rustfrit stål, skruelåg og klik-åbning. Med iøjnefaldende geometrisk 3D diamantmønster på holderen. Skridsikker bund. Indhold 280 ml. Pakket stykvis i æske.
29,38 kr.

Alu Urban drikkeflaske

Enkeltvægget vandflaske i aluminium med mat metallic look. Flasken har skruelåg i PP med drikkeåbning og praktisk bærestrop. Lækfri. Indhold 700 ml.
26,78 kr.

AluMaxi 750 ml aluminium vandflaske

Enkeltvægget vandflaske i aluminium med højglans finish, skruelåg i plast med nøglering og karabinhage i metal. Karabinhagen er ikke egnet som klatreudstyr. Lækfri. Indhold 750 ml.
21,60 kr.

Osaka bambus termosflaske/termokrus

Dobbeltvægget, lækfri, vakuumisoleret termoflaske/termokrus i rustfrit stål med detaljer i bambus og separat rum til te. Indhold 400 ml. Pakket stykvis i æske.
85,54 kr.

Softdrink drikkeflaske

Luksus vandflaske i klar Eastman Tritan™ af høj kvalitet, BPA-fri, miljøbevidst, bæredygtig og genanvendelig. Med iøjnefaldende PP sleve i matte farver. Skruelåg med rustfrit stål og praktisk bærering. Lækfri. Indhold 630 ml.
31,97 kr.

Cooler Backpack køletaske

Rygsæk og køletaske i 300D/210D, 2-tone polyester. Det store kølerum er foret med 4mm tykt lækfri PEVA. Med ekstra forlomme med lynlås, skumpolstring i ryggen, justerbare og postrede skulderstropper. Indhold 6 liter.
45,79 kr.

FreshCooler RPET køletaske

Køletaske i 210D RPET polyester: lavet af genanvendte PET-flasker. Egnet til 6 dåser drikkevarer. Med bærehank.
15,55 kr.

Vigo drikkeflaske

Iøjnefaldende slank vandflaske i klar Eastman Tritan™ af høj kvalitet, BPA-fri, miljøbevidst, bæredygtig og genanvendelig. Med skruelåg i PP plast med sammenfoldeligt mundstykke og låsbart sugerør. Lækfri. Grundet den slanke udformning ligger flasken ekstra godt i hånden. Indhold 600 ml.
25,92 kr.

Contigo® Pinnacle Couture termokrus

Dobbeltisoleret, vakuumisoleret termokrus i rustfrit stål fra mærket Contigo®. Det trendy, grafiske design på hele termokruset gør det til funktionelt modetilbehør. Let at betjene med en hånd. Yderst velegnet undervejs. AUTOSEAL® teknologi med ekstra sikkerhedslukning garanterer en 100% spild- og lækfri drikkeoplevelse. Varme drikke holder temperaturen i op til 5 timer og kolde drikke i op til 12 timer. Låget tåler opvaskemaskine. Inkl. brugsanvisning. Indhold 420 ml.
260,80 kr.

Filter by:

Clear All
Min: 11,00 kr. Max: 163,00 kr.
kr.11 kr.163