Søg
Filters
Close

Forretning og kontor

Vis som Gitter Liste
Sorter efter

Marco Polo A5 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D polyester i A5-format med flere lommer og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen.
41,47 kr.

Academy A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D nylon/imiteret læder i A4-format. Med diverse lommer. Inkl. skriveblok og kuglepen.
47,52 kr.

Firenze A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D polyester/imiteret læder i A4-format. Med rummelig opbevaring, ekstra indvendig lomme og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen.
75,17 kr.

DesignFolio A5 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D polyester/imiteret læder i A5-format. Med diverse lommer, udtagelig solcellelommeregner med dobbelt strømforsyning (inkl. batteri) og lynlås. Inkl. skriveblok og kuglepen.
66,53 kr.

Manager A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D polyester i A4-format. Med ringbind og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen.
84,67 kr.

TucsonGovernor A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af finspundet læder i A4-format. Med lommer, lynlåslomme, slidser til visitkort og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen. Pakket stykvis i gaveæske.
137,38 kr.

Beta A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af 420D ripstop-polyester/imiteret læder i A4-format. Med udtagelig solcellelommeregner med dobbelt strømforsyning (inkl. batteri) og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen.
84,67 kr.

Alpha A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D polyester/imiteret læder i A4-format. Inkl. udtagelig solcellelommeregner med dobbelt strømforsyning (inkl. batteri), skriveblok og kuglepen.
66,53 kr.

TucsonMayor A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af finspundet læder/160 D polyester i A4-format. Med diverse lommer og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen. Pakket stykvis i gaveæske.
133,92 kr.

Design Organiser A4 dokumentmappe

Luksus konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D polyester/imiteret læder i A4-format. Med flere lommer, udtageligt ringbind, skriveplade og solcellelommeregner med dobbelt strømforsyning (inkl. batteri). Lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen.
133,92 kr.

TucsonEmperor A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af finspundet læder i A4-format. Med flere lommer, slidser til visitkort og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen. Pakket stykvis i et elegant klæde og gaveæske.
133,92 kr.

Top A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af vævet 600D polyester i A4-format. Med håndtag, ringbind, solcellelommeregner med dobbelt strømforsyning (inkl. batterier) og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen. Pakket stykvis i æske.
126,14 kr.

TucsonPresident A4 dokumentmappe

Konference-/dokumentmappe fremstillet af finspundet læder i A4-format. Med håndtag, udtageligt ringbind, solcellelommeregner med dobbelt strømforsyning (inkl. batteri) og lynlåslukning. Inkl. skriveblok og kuglepen. Pakket stykvis i gaveæske.
220,32 kr.

Pocket Notebook A6 notesbog

Smart notesbog med 96 sider cremefarvet, linjeret papir (80 g/m²). Med hardcover, elastiklukning, opbevaringslomme og silkebånd.
9,50 kr.

Loupe Compact forstørrelsesglas

Kompakt og udtrækkeligt forstørrelsesglas med en forstørrelsesfaktor på 30 og indbygget LED-lysdiode. Inkl. batterier. Pakket stykvis i æske.
19,01 kr.

Filter by:

Clear All
Min: 1,00 kr. Max: 255,00 kr.
kr.1 kr.255